Brand

Jysk Muld

Filosofien bag Jysk Muld er at skabe bæredygtige, miljøvenlige og økologiske produkter. En filosofi som tager afsæt i troen på, at den bæredygtige fremtid kommer af en cirkulære produktion.

Bæredygtige og miljøvenlige produkter fra Jysk Muld

Med Jysk Muld produkterne, vil vi give forbrugerne det bedste, af danske råvarer med 100 pct. transparenthed. Produkterne er 100 pct. organiske og de fleste produkter i serien er godkendt med det røde danske ø-mærke.

Jysk Muld konceptet dækker i dag over et bredt udvalg af bæredygtige produkter, indenfor flydende gødning, fast gødning og muld. De fleste produkter er mærket med det Røde Ø mærke, hvilket er en garanti for, at produktet er kontrolleret af de danske myndigheder og dermed er 100 pct. økologisk.

Tanken om en bæredygtig og miljøvenlig serie, gøre sig ikke alene gældende omkring råvarerne, men ligeså i valget af emballage, hvor produkterne er pakket i genanvendelige emballage, til stor gavn for miljøet.

Gødning

Jysk Muld gødning er særdeles effektiv, da den har et balanceret indehold af makro- og mikronæringsstoffer. Gødningen medvirker til at forbedre jordfrugtbarheden og er velegnet til planteproduktion, græspleje og dyrkningsmedier. Produkterne kan få i elegante 5 L spande, 10 kg. Sække og de flydende produkter kan fås i 1 L og 2,5 L dunke.

Universalgødning

Økologisk - 2,5 L

Drivhusgødning

Økologisk - 2,5 L

Tanggødning

Økologisk - 2,5 L

Rosengødning

Økologisk - 5 L

Frugt og Grøntsagsgødning

Økologisk - 5 L

Surbundsgødning

5 L

Jord og muld

Jysk Muld består af en meget unik serie af spagnumfri produkter, produceret ud af kompost som er milekomposteret, hvilket sikrer et homogent materiale, samt destruere spiredygtigt ukrudtsfrø. Spagnumfri jord er et klimavenligt produkt og dermed er man med til at reducere brugen af spagnum i Danmark som belaster klimaet unødigt.

Universaljord

18 L

Plantesæk

26 L

Planteskolejord

26 L

Så- og priklemuld

18 L

Pottemuld

18 L

Krukkemuld

18 L